Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، رتبه‌بندی معلمان از اوایل دهه 90 مطرح شد و پس از یک دهه کش‌وقوس و حتی اجرای بخش‌هایی از قانون مدیریت خدمات کشوری با نام رتبه‌بندی معلمان، این لایحه در آخرین روزهای دولت دوازدهم به مجلس ارسال و پس از تصویب در مجلس برای اعلام نظر شورای نگهبان ارسال شد.

شورای نگهبان با اعمال اشکالاتی، لایحه رتبه‌بندی معلمان را برای رفع ابهامات به مجلس فرستاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از نمایندگان مجلس بر این باورند مشکل اصلی در بازگشت لایحه رتبه‌بندی از شورای نگهبان به مجلس، ایراد اصل 75 و تأمین بار مالی است که باید بین مجلس و دولت روی نوشتن موارد این قانون توافق نظر حاصل شود.

شورای نگهبان در اشکال به ماده 5 لایحه رتبه‌بندی معلمان ذکر کرده است: با توجه به اینکه تغییرات ایجاد شده نسبت به لایحه، منجر به افزایش بار مالی اجرای مصوبه خواهد شد، مغایر اصل 75 قانون اساسی شناخته شد.

هم‌اکنون کمیسیون آموزش مجلس در حال بررسی ابهامات و اشکالات لایحه رتبه‌بندی معلمان است و بهارستانی‌ها بر این باورند که تامین بار مالی چالش‌برانگیز شده است؛ پیش از این‌ حسین عرب اسدی، معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور درباره رتبه‌بندی معلمان گفته بود: یکی از نکاتی که دولت اعلام کرده این است که برای تغییرات فعلی برای امسال اعتبار پیش‌بینی نشده است و در بودجه سال آینده برای اجرای رتبه‌بندی 25 هزار میلیارد تومان لحاظ شده و از ابتدای سال آینده اجرا می‌شود.

یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش نیز در جدیدترین اظهار نظر خود در نوشهر درباره رتبه‌بندی معلمان گفته بود: برای اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان 26 هزار میلیارد تومان اعتبار پایدار پیش‌بینی شده و از سال آینده نیز قطعاً اجرایی می‌شود.

هم‌اکنون سرنوشت اجرای رتبه‌بندی معلمان از سال 1400 یا 1401 محل پرسش بسیاری از فرهنگیان است.

مهرداد ویس کرمی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در اینباره در توییتر نوشته است: «دولت و مجلس مصمم به تحقق لایحه رتبه‌بندی معلمان هستند.

 بودجه رتبه‌بندی سال آینده در لایحه 1401 آمده است.

دولت می‌گوید برای امسال، رتبه‌بندی در قالب دیون پرداخت خواهد شد.

راهکار مسئله، صداقت و شفافیت مسئولان و صبر، واقع بینی و بصیرت معلمان است.»

با این وجود وزیر آموزش و پرورش شب گذشته در یک برنامه تلویزیونی از جلسه روز یکشنبه در دولت برای رفع ایراد تأمین مالی رتبه‌بندی معلمان برای 6 ماهه دوم سال 1400 خبر داد.

او یادآور شد: در بودجه سال 1400 اعتباری را برای رتبه‌بندی معلمان تأمین نکرده بودند و منبع مالی موجود در بودجه ناپایدار است و درآمدی ندارد، گفت: شورای نگهبان به لایحه رتبه‌بندی معلمان اشکال اصل 75 وارد کرده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1128992 برچسب‌ها معلمان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: معلمان لایحه رتبه بندی معلمان شورای نگهبان سال آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۴۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعه کارگری باید مورد تکریم و احترام قرار گیرد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید محمدعلی آل‌هاشم ظهر یکشنبه در مراسم گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر و تجلیل از منتخبان اظهار کرد: نگاه اسلام به کارگر، نگاه قدرشناسانه است ولی نگاه نظام‌های سرمایه‌داری به کارگران نگاه بهره‌گیرانه و استثمارگرانه می‌باشد.

وی با تاکید بر اینکه جامعه کارگری باید مورد تکریم و احترام قرار گیرد، افزود: این احترام باید تنها مختص یک روز در سال نباشد بلکه در طول سال این تکریم باید صورت پذیرد. کار و کارگر باید به یک ارزش جاری تبدیل شود و همه خود را به معنای واقعی مدیون کارگر بدانند.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه ارزشمندی کارگر در مرحله اول ناشی از کار است، خاطرنشان کرد: جهش تولید با مشارکت مردم که توسط مقام معظم رهبری به‌عنوان شعار سال جدید نامگذاری شده است بدون تلاش کارگران امکان‌پذیر نیست.

وی ادامه داد: دولت و مجلس برای بهبود کسب و کار توان مضاعف را به‌کار گیرند و برای تحقق این امر شعار کافی نیست و کارگران انتظار دارند اقدام عملی رخ دهد. تأمین امنیت شغلی جز مسائل مهم جامعه کارگری است و حقوق و مزایای کارگر متناسب با شرایط اقتصادی باید در نظر گرفته شود.

آیت‌الله آل‌هاشم با بیان اینکه معیشت یکی از دغدغه‌های جامعه کارگری است، تصریح کرد: باید به تأمین مسکن کارگران و ساماندهی قراردادهای کار توجهی بیشتری کرد. کارگر و کارفرما ۲ بال پرواز هستند که دولت و مجلس باید با سیاست‌گذاری درست رابطه منصفانه بین این ۲ بال را ایجاد کند.

کد خبر 6097648

دیگر خبرها

  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • مدل جدید اعتبار سنجی بانک ها برای دریافت وام ؛ خلافی خودرو هم تاثیرگذار شد؟
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • جامعه کارگری باید مورد تکریم و احترام قرار گیرد
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی