Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش امروز در جمع خبرنگاران اعلام کرد که جلسه بررسی اشکالات رتبه‌بندی معلمان امروز در مجلس برگزار می‌شود.

با این حال، بر اساس اعلام نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، وی در این جلسه شرکت نکرده است. با توجه به اینکه مقرر شده که رتبه بندی از شهریور ماه با بودجه ناقص اجرا شود، انتظار می‌رفت که دولت و مجلس با یکدیگر تعامل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اینگونه که «سیدمحمد مولوی» عضو کمیسیون یاد شده، اعلام کرده وزیر اهتمامی به این موضوع ندارد. به گفته این نماینده مجلس، دولت هنوز به صورت رسمی بار مالی اجرای لایحه رتبه‌بندی معلمان را نپذیرفته و همین باعث ایراد شورای نگهبان شده است.

پیشتر شورای نگهبان ضمن موافقت با اهداف لایحه رتبه‌بندی، به دلیل روشن نبودن اعتبارات آن با این لایحه مخالفت کرده بود. بودجه‌ای که برای اجرای رتبه‌بندی در نظر گرفته شده بنابر اعلام معاون اول رئیس جمهوری، ۲۵ هزار میلیارد تومان است اما به نظر می‌رسد که شورای نگهبان و مجلس مخالف اجرای رتبه‌بندی با این میزان بودجه هستند.

در حالی دولت یک بودجه ۲۵ هزار میلیارد تومانی برای این منظور در نظر گرفته که محمدحسن آصفری، نماینده اراک در مجلس میزان بودجه لازم را تا دو برابر این میزان، یعنی ۵۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرده بود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: رتبه بندی معلمان دولت رئیسی وزیر آموزش و پرورش مجلس شورای اسلامی رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۴۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه از استان تهران جدا نخواهند شد

به گزارش جام جم آنلاین تهران،احمد وحیدی وزیر کشوربا بیان اینکه تشکیل استان‌های جدید در غرب و شرق تهران به عنوان یک برنامه کلی در دست بررسی است و پس از طی مراحل در دولت، باید توسط مجلس به تصویب برسد خاطرنشان کرد:

الحاق برخی شهرستان‌ها به استان‌های تهران شرقی و تهران غربی مشخص شده است اما برخی شهرستان‌ها هنوز قطعی نشده و در دست بررسی است. 
وی تاکید کرد:این امر صحت ندارد که بخش‌هایی از شهرستان ری به استان‌های شرقی و غربی ملحق خواهد شد وبر اساس طرح‌های کنونی، دماوند و فیروزکوه نیزاز استان تهران جدا نخواهند شد. 
وزیر کشوریادآور شد:موضوع تقسیم استان تهران به سه استان، مدتی است که مطرح شده که پس از تصویب این طرح توسط دولت و مجلس، در کنار استان تهران فعلی، استان تهران شرقی و استان تهران غربی جدید تشکیل خواهد شد.

دیگر خبرها

  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه از استان تهران جدا نخواهند شد
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • دولت رئیسی می‌خواهد کارگران را از مشارکت در تعیین دستمزدشان کنار بگذارد
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم